Koľko plátov je v rolke fylo cesta?
Koľko plátov je v rolke fylo cesta?

Video: Koľko plátov je v rolke fylo cesta?

Video: Koľko plátov je v rolke fylo cesta?
Video: Korda Carp Fishing Masterclass Vol. 4 Chapter 4: Spring Fishing (13 LANGUAGES) 2024, Marec
Anonim

Phyllo možno nájsť čerstvé v veľa Grécke trhy a trhy na Blízkom východe a v sekcii mrazených potravín vo väčšine obchodov s potravinami s alternatívnym hláskovaním „ filo , " a "fyllo." Prichádza nakrájané na veľké listy ktoré sú zrolované do kompaktného balenia po 20 až 25 kusov listy.

Rovnako sa ľudia pýtajú, koľko plátov fylo cesta je v balení?

Každá jednolibrová krabica obsahuje približne 24 listov . Country phyllo obsahuje približne osem listov na 1 librovú škatuľu a je vhodnejšie na malé pečené slané a syrom plnené koláče. Lístkové cesto Phyllo (Sfoliata) sa dodáva zabalené po dvoch plátoch do jednolibrovej škatule a možno ho použiť tak, ako je, alebo rozvaľkať podľa potrieb receptu.

Okrem toho, ako používate pláty phyllo cesta? Rozvinúť filo pečivo balenie. Odstrániť listy ako ich potrebujete, pričom ich ponechajte nepoužívané listy prikryté lepiacou fóliou alebo vlhkou utierkou. Každý kefou list s rozpusteným maslom a vrstvíme podľa receptu. Vrstvenie niekoľkých listy z pečivo vďaka tomu bude vaše hotové jedlo pevnejšie.

V súlade s tým, koľko vrstiev fylo cesta by som mal použiť?

Umiestnite ďalších 6 vrstvy fylo na vrchu, medzi každým natrieme olejom vrstva . Naolejujte vrch vrstva.

Z čoho sa vyrába fylo cesto?

Filo cesto je vyrobené s múku, vodu a malé množstvo oleja alebo bieleho octu, hoci niektoré recepty na dezerty vyžadujú aj vaječné žĺtky. Domáce filo vyžaduje čas a zručnosť, vyžaduje postupné valcovanie a naťahovanie na jeden tenký a veľmi veľký plech.

Odporúča: