Sú údené ustrice zdravou maškrtou?
Sú údené ustrice zdravou maškrtou?

Video: Sú údené ustrice zdravou maškrtou?

Video: Sú údené ustrice zdravou maškrtou?
Video: ПРОСТАТА влюблена в ЭТИ продукты! Вредные и Полезные Продукты при Простатите 2024, Marec
Anonim

Balené v slnečnicovom oleji, tieto šťavnaté Údené ustrice prichádzajú v malých, stredných a veľkých veľkostiach. Sú zdrojom energie, s nízkym obsahom nasýtených tukov, bez trans-tukov, zdrojom omega-3, a dobre zdroj bielkovín a vynikajúci zdroj železa.

Vzhľadom na to, koľko kalórií je v údených ustriciach?

Vďaka lahodnej údenej chuti ich robí ustrice perfektné v luxusných predjedlách (alebo bohatej a chutnej pochúťke samé o sebe).

3,75 oz.

Veľkosť porcie 2 oz
Podávanie na nádobu O 2
Kalórie 120
Kalórie z tuku 60
Celkový tuk 7 g

Tiež viete, je zlé jesť príliš veľa ustríc? Podľa Úradu pre potraviny a liečivá (FDA) ustrice ktoré sa počas varenia neotvoria, by sa mali tiež zlikvidovať (37). Nevarte príliš veľa naraz v jednom hrnci, napríklad pri varení, pretože preplnenie môže viesť k tomu, že niektoré budú nedovarené.

Takto majú údené ustrice vysoký obsah cholesterolu?

Mäkkýše Niektoré z najobľúbenejších druhov zahŕňajú krevety, kraby, homáre, mušle, ustrice , mušle a hrebenatky. Zaujímavé je, že mäkkýše majú zatiaľ nízky obsah tuku s vysokým obsahom cholesterolu . Zhrnutie Mäkkýše sú vysoká obsahuje bielkoviny a je bohatý na niekoľko živín vrátane selénu a jódu, ktoré znižujú riziko ochorenia.

Vykrmujú sa údené ustrice?

Ustrice sú srdce zdravý . Majú vysoký obsah omega-3 mastných kyselín, draslíka a horčíka, ktoré môžu pomôcť znížiť riziko srdcového infarktu, mŕtvice a znížiť krvný tlak. Ustrice vám môže pomôcť schudnúť! Majú nízky obsah kalórií, nízky obsah tuku a sú dobrým zdrojom bielkovín, vďaka ktorým sa po jedle budete cítiť sýtejšie.

Odporúča: