Môžem užívať Omega 3 s multivitamínmi?
Môžem užívať Omega 3 s multivitamínmi?

Video: Môžem užívať Omega 3 s multivitamínmi?

Video: Môžem užívať Omega 3 s multivitamínmi?
Video: Омега 3 Необычные и очень полезные варианты (Это нужно знать) 2024, Marec
Anonim

Prijímanie obaja a multivitamín a rybí olej doplnok nie je potrebné, ale spolu môcť vážne doplniť vašu stravu. Navyše, zatiaľ čo a multivitamín s minerálmi môcť väčšinu základných potrieb vitamínov a minerálov robiť neposkytujú zdroj zdravého tuku. Tam je rybí tuk doplnok prichádza dovnútra.

Majú multivitamíny Omega 3?

Títo multivitamíny poskytujú 22 základných vitamínov a minerálov plus pridanú podporu Omega - 3 (200 mg) EPA a DHA (180 mg) – ktoré môžu znížiť riziko ischemickej choroby srdca.

Podobne, kedy by som mal užívať svoj multivitamín a rybí olej? Vezmite -preč: Vezmite rybí olej doplnky pri na rovnaký čas ako multivitamín doplnky. Oni by mal užívať s jedlom pre maximálnu účinnosť, pokiaľ na jedlo je pred fyzickou aktivitou. V tomto prípade, vziať oboje rybí olej a multivitamín doplnky s jedlom neskôr na deň.

Tiež viete, môžem užívať vitamín C a rybí olej súčasne?

Nezistili sa medzi nimi žiadne interakcie Rybí olej a Vitamín C . Toto robí nevyhnutne neznamená, že neexistujú žiadne interakcie. Vždy sa poraďte so svojím poskytovateľom zdravotnej starostlivosti.

Môžete užívať Omega 3 a Vitamín B komplex spolu?

Nedávna štúdia, ktorú sme uviedli, preukázala, že kombinovaná suplementácia oboch vitamín B 12 a omega - 3 mastné kyseliny spolu zvyšuje hladiny BDNF v oblasti kôry a hipokampu mozgu [18].

Odporúča: